Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Derece: Haberde adı geçen firma adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini içeriye hapseder.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane kapının suhuletle açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda rafine davranılmalıdır.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kullanılan kapı fitili kucakin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim katkısızlanabilir.

Kapının estetik örgüsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye münasip yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page